Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 775 | 3 885 | 1 871 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 196 | 737 | 652 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 201 | 658 | 516 |
Årets resultat (tkr) | -5 | 193 | 516 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 487 | 1 766 | 2 034 |
Antal anställda | 2 | 2 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 775 | 3 885 | 1 871 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 196 | 737 | 652 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 201 | 658 | 516 |
Årets resultat (tkr) | -5 | 193 | 516 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 610 | 203 | 374 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 877 | 1 563 | 1 660 |
Tillgångar (tkr) | 1 487 | 1 766 | 2 034 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 755 | 760 | 567 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 579 | 1 258 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 732 | 427 | 209 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 487 | 1 766 | 2 034 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 888 | 1 943 | 1 871 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.2% | 19.0% | 34.9% |
Soliditet | 50.8% | 43.0% | 27.9% |
Kassalikviditet | 118.8% | 363.9% | 787.6% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, catering, försäljning och produktion av livsmedel, konsultarbete inom projektledning, handel med värdepapper, föreläsningar, rådgivning och konsultarbete inom restaurang samt därmed förenlig verksamhet.